RABARBERU dzirkstvīns

Tilpumi: 0,75l un 0,375l / Alc: 12% tilp.

Mūsu vīna darītavas lepnums!

 

Rabarberu dzirkstvīns ir darināts no Latvijā audzētiem rabarberiem. Jau tradicionāli tas top 6 mēnešu garumā no vasaras sākumā vāktiem rabarberiem un tiek pildīts pudelēs īsi pirms gadumijas. Dzirkstvīnam piemīt patīkams rabarberu aromāts un svaiga pēcgarša. Izcils aperitīvs īpašos dzīves notikumos!

 

Pasniegšanas temperatūra 8-10 grādi.

Dzirkstvīns ĀBOLS APIŅOS

Tilpumi: 0,75l un 0,375l / Alc: 7,5% tilp.

​Kad ābols iebrien pagulēt apiņos un nenāk ārā divus mēnešus, top unikāls raudzēts dzēriens, kas sevī apvieno ābolu svaigumu un apiņu rūgtumu. Unikāls dzēriens kas darināts izmantojot Latvijas ābolu vīnu un piemeklētu Amerikas apiņu šķirni.

​​
Pasniegšanas temperatūra 8-10 grādi.

Ābolu sidrs PREMIUM BRUT

Tilpumi: 0,75l un 0,375l / Alc: 8,5% tilp.

Ābolu sidrs PREMIUM BRUT ir dzēriens niansētu garšu mīļotājiem. Darināts no trīs Latvijas šķirņu āboliem ar uzsvaru uz nedaudz skābāku akcentu garšas balansā. Raudzēts un noturēts astoņus mēnešus zemā temperatūrā. Lielisks gardēžu vakariņu dzēriens.

Pasniegšanas temperatūra 8-10 grādi.

Ābolu sidrs MEDIUM

Tilpumi: 0,75l un 0,375l / Alc: 7,5% tilp.

Ābolu sidrs MEDIUM ir darināts no rūpīgi atlasītuLatvijas šķirņu āboliem ar uzsvaru uz vieglu un patīkami sabalansētu garšu. Pateicoties raudzēšanai un gatavināšanai zemā temperatūrā astoņu mēnešu garumā, tas ir saglabājis svaigu ābolu aromātu un burvīgu krāsas dzidrumu.

Pasniegšanas temperatūra 8-10 grādi.

1 / 1

Please reload