ARONIJU VELVETS

Tilpums: 0,70l / Alc: 20% tilp.

Aroniju velvets ir īpašs un unikāls ziemeļu dzēriens. Tas tapis izmantojot klasisku portvīna darināšanas metodi - aroniju vīnu stiprinot ar
destilētu aroniju brandvīnu. Tā veidojas apburoša garšu buķete, kurā viegls saldums savijas ar dūmakaino aroniju sīvumu. Perfekts papildinājums
gardēžu vakariņām, vai nesteidzīgām sarunām tuvu draugu lokā.

 

Pasniegšanas temperatūra 18-20 grādi.

ĀBOLU POMMO

Tilpums: 0,70l / Alc: 20,0% tilp.

Veidošanā ierosmi mēs smēlāmies Normandijā. Tas top ziemas vidū, sajaucot ābolu brandvīnu ar sulu no sasalušiem āboliem un noturot to franču ozolkoka mucā gadu. Rodas dzēriens ar nosaukumu "pommeau", latviski - pommo. Lielisks aperitīvs, kas saderēs ar zilo sieru, šokolādi un ābolu desertiem.

Pasniegšanas temperatūra 18-20 grādi.

ĶIRŠU VELVETS

Tilpums: 0,70l / Alc: 20% tilp.

Mūsu vīndara meistardarbs, kas ir veidots divu gadu garumā. Darinot šo apburošo noslēpumaino aperitīva dzērienu, mēs vēlamies
apvienot gan ķiršu samtaino garšu un aromātu, gan brandavīna pamatīgumu. Tie abi viens otru lieliski papildina, radot neaizmirstamu
baudījumu.


Pasniegšanas temperatūra 18-20 grādi.

1 / 1

Please reload